[rev_slider faq]

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een gasmeting?
De kosten voor een gasmeting is afhankelijk van de meetlocatie. De tarieven die wij afgeven zijn all-in maar exclusief BTW. Wilt u vooraf een tarief ontvangen voor de gasmeting? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Hoe lang van te voren dien ik mijn opdracht aan te melden?
U dient uw opdracht op werkdagen uiterlijk de dag voor de gasmeting, voor 14:00 uur aan te melden. Heeft u nog een gasmeting na 14:00 uur? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Is mijn gasmeting direct ingepland na het versturen van mijn opdracht?
Nee, u ontvangt ten alle tijden eerst een bevestiging van uw aanvraag. Later ontvangt u een email met de daadwerkelijke bevestiging van uw afspraak. Ontvangt u deze niet, controleer dan eerst uw ongewenste email. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Krijg ik bericht zodra de gasmeting heeft plaatsgevonden?
Ja, na de gasmeting ontvangt u het gasmeetcertificaat op het opgegeven e-mail adres of op het bij ons bekende e-mailadres. Heeft u deze niet ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk.

Hoe lang is een gasmeetcertificaat geldig?
De geldigheid van een certificaat is bij een eerste meting 24 uur vanaf het moment dat deze wordt gemeten. Bij een hermeting is de geldigheid van een certificaat 4 uur en bij een fysieke controle door de Douane is de geldigheid van een certificaat 2 uur.

Mijn container is afgekeurd, wat nu?
Het kan gebeuren dat de gemeten container wordt afgekeurd op te hoge waardes. Gelukkig beschikken wij over ruim 20 ontgaslocaties door heel Nederland en een in Antwerpen. Heeft u het gasmeetcertificaat ontvangen en u wilt meer weten naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze helpdesk voor meer informatie.

Bieden jullie nog meer diensten aan?
Naast het gasmeten en ontgassen biedt Gasmeetstation Nederland ook andere diensten aan. VGM wegingen, opslag (ADR), begassingen, behandeling van gevaarlijke stoffen, transporten, Douane/NVWA inspecties en nog meer. Kijk op www.Gasmeetstation.nl voor meer informatie.

Kunt u uw vraag niet terug vinden? Dan helpen wij u uiteraard graag verder 088 – 996 4750

 

adminVeelgestelde vragen